Jedinstveni edukativni program

Šta je
AcademIAA?

AcademIAA je mesto za sve vas koji ćete ubrzo biti u prilici da osmišljavate i dizajnirate kampanje, vodite i određujete budžete svojih brendova, sprovodite istraživanja, kreirate digitalne strategije ili planirate media mix. Sve to, ali i mnogo više vas očekuje na AcademIAA 2023, jedinstvenom programu koji se ove godine održava po 8. put u organizaciji strukovnog udruženja IAA Srbija.

Kome je namenjen program?

Program je namenjen svima koji gaje ambicije da ispune prazan prostor svojim remek-delima. Bilo da su samo zaljubljenici u marketing, ili se već osećaju kao account-i, talentovani kreativci, radoznali istraživači, rođeni leader-i ili perspektivni digitalci. Program je namenjen svim zaljubljenicima u marketing, talentima, radoznalim i ambicioznim studentima, mladim „marketarima“ ili preduzetnicima (do pet godina iskustva u struci). Onima koji znaju da mogu više i koji su spremni da se posvete ličnom usavršavanju.

Zašto baš
AcademIAA?

Zato što pruža praktična znanja, poznanstva i savete najeminentnijih stručnjaka. Zato što njihovo iskustvo, filozofija, način rada i uspešne kampanje predstavljaju garanciju kvaliteta. Zato što AcademIAA spaja svet klijenata i agencija, profesionalnog i prijateljskog, kreative i analitike, iskusnih i budućih profesionalaca. Zato što daje uvid u širu sliku i otvara mnoga vrata.

Koordinatori modula

Majstori marketinga

Sve što je potrebno da znaš pre same prijave

Da bismo obezbedili najbolje uslove za naše polaznike, svi kandidati će proći 2 kruga selekcije. Nakon inicijalne prijave, naš tim će kontaktirati sa svim prijavljenim kandidatima u roku od 24 sata.

Za prvi krug selekcije potrebno je da u odgovoru na naš mejl kandidati dostave svoj CV i motivaciono pismo u kom će nam ukratko objasniti zašto su baš oni pravi kandidati za našu osmu generaciju polaznika.

Naš stručni tim će u prvom krugu selekcije pregledati i oceniti prijave, nakon čega će u uži krug pozvati kandidate koji ispunjavaju sve uslove. Prednost u procesu selekcije će imati kandidati sa ne više od 5 godina radnog iskustva u oblasti marketinga (bilo da je to u agenciji, kompaniji, maloj firmi, startup-u i slično). U drugom krugu selekcije kandidati dobijaju zadatak u vidu studije slučaja iz oblasti biznisa i marketinga, kao i 7 dana da pripreme rešenje i prezentaciju tog rešenja, kako bi pred našom stručnom komisijom odbranili svoju ideju i ubedili ih da su baš oni pravi kandidati za AcademIAA 2023.

Naravno! U saradnji sa prijateljima programa obezbedili smo i stipendije za najbolje studente. Zato, iako nemaju dovoljno iskustva, a vole marketing i žele da o njemu nauče više, AcademIAA je pravo mesto za njih.

Najviše 40 odabranih polaznika imaće priliku da provede 3 meseca učeći od najistaknutijih stručnjaka kroz predavanja, radionice i panel diskusije.

Apsolutno! AcademIAA je mesto koje okuplja sve one koji žele da rade na sebi. Što manje iskustva – to više prostora za napredovanje.

Naša preporuka je da sačekaš završnu godinu osnovnih studija, ili master studije. AcademIAA ti pruža praktična znanja koja predstavljaju odličnu nadogradnju. A za svaku nadogradnju je važna osnova koju stičeš na osnovnim studijama.

Ne postoji mogućnost biranja. AcademIAA program obuhvata svih pet modula, koje slušaš naizmenično. Za svaki modul su opredeljene dve subote. I, da! Stipendija se odnosi na ceo program. Ako dobiješ stipendiju, ceo program slušaš potpuno besplatno.

Sertifikat je priznat u celoj IAA zajednici. AcademIAA sertifikat je postao “simbol prepoznavanja”. Mnogo bivših polaznika nam je reklo da im je sertifikat značio prilikom razgovora za posao i da je predstavljao diferencijalnu prednost u odnosu na druge kandidate. Kada završiš AcademIAA program, imaš mogućnost da postaneš deo ALUMNI zajednice koja okuplja sve bivše polaznike.

Možeš! Potrebno je da najpre prođeš oba kruga selekcije. Tek nakon toga postaješ zvanično polaznik nove generacije. Cena za studente je 650 eur + pdv, a za zaposlene 950 eur + pdv. Postoji mogućnost plaćanja na rate.

CENE KOTIZACIJA

Studenti

650 evra + PDV

Polaznici iz kompanija članica IAA

850 evra + PDV

Individualne prijave (svi koji nisu članovi IAA)

950 evra + PDV

*Kotizacija se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Ključni
datumi

29. maj

Otvaranje prijava

10. avgust

Zatvaranje prijava

21. avgust

Prvi krug selekcije

1. septembar

II dan drugog kruga selekcije

31. avgust

I dan drugog kruga selekcije

8. septembar

IV dan drugog kruga selekcije

7. Septembar

III dan drugog kruga selekcije

16. septembar

Početak predavanja

2. decembar

Kraj predavanja

9. decembar

Finalni kejs

14. decembar

Koktel zatvaranja

Ključni
datumi

29. maj

Otvaranje prijava

10. avgust

Zatvaranje prijava

21. avgust

Prvi krug selekcije

31. avgust

I dan drugog kruga selekcije

7. septembar

II dan drugog kruga selekcije

16. septembar

Početak predavanja

2. decembar

Kraj predavanja

9. decembar

Finalni kejs

14. decembar

Koktel zatvaranja

KALENDAR

16. 09. subota

10-16.30h

Prvi dan – modul Biznis

23. 09. subota

10-16.30h

Special Day

30. 09. subota

10-16.30h

Treći dan – modul Istraživanje i analitika

07. 10. subota

10-16.30h

Četvrti dan – modul Kreativa

14. 10. subota

10-16.30h

Peti dan – modul Digital

21. 10. subota

10-16.30h

Šesti dan – modul Mediji

28. 10. subota

10-16.30h

Sedmi dan – modul Kreativa

04. 11. subota

10-16.30h

Osmi dan – modul Istraživanje i analitika

11. 11. subota

NERADAN DAN

18. 11. subota

10-16.30h

Deveti dan – modul Biznis

25. 11. subota

10-16.30h

Deseti dan – modul Digital

02.12. subota

10-16.30h

Jedanaesti dan – modul Mediji

ZLATNI POKROVITELJI

SREBRNI POKROVITELJI

PRIJATELJI PROJEKTA

MEDIJSKA PODRŠKA

© 2023 Sva prava zadržana.