BUSINESS | CREATIVE | RESEARCH & ANALYTICS | DIGITAL | MEDIA | INNOVATION

BUSINESS

CREATIVE

RESEARCH & ANALYTICS

DIGITAL

MEDIA

INNOVATION

Interesuje te marketing? Želiš da bolje upoznaš svet komunikacija i ljude koji ga kreiraju?

Važno ti je da dođeš do informacija iz prakse, od ljudi koji se ovim poslom bave svakodnevno, godinama unazad?

Okupili smo najeminentnije domaće stručnjake koji su spremni da svoja znanja i iskustva podele sa tobom.

AcademIAA je edukativni program vođen od strane istinskih lidera iz sveta marketinga i biznisa, koji su poželeli da je ovakva vrsta edukacije postojala u vreme kada su oni pravili prve profesionalne korake. AcademIAA 2021, u organizaciji strukovnog udruženja IAA Srbija, ove godine se realizuje po šesti put.

Kome je namenjen program?

AcademIAA je namenjena zaljubljenicima, talentima, radoznalim i ambicioznim glavama. Studentima, mladim „marketarima“ ili preduzetnicima (do pet godina iskustva u struci). Onima koji znaju da mogu više i koji su spremni da se posvete ličnom usavršavanju.

Zašto baš AcademlAA?

Zato što pruža praktično znanje, poznanstva i savete mnogih  profesionalaca iz struke, čije iskustvo, filozofija, drugačiji način rada, uspešne kampanje i mnogobrojne nagrade predstavljaju garanciju kvaliteta. Zato što spaja svet klijenata i agencija, profesionalnog i prijateljskog, kreative i analitike, iskusnih igrača i mladih nada. Zato što daje uvid u širu sliku i otvara mnoga vrata.

Šesta AcademlAA

Kao i prethodne godine, zbog neizvesne epidemiološke situacije, biće organizovana u onlajn formatu. Svakog četvrtka, od 18 do 21h, u periodu od  21. oktobra do 2. decembra, održavaće se predavanja i paneli u okviru šest različitih modula – Biznis, Kreativa, Mediji, Digital, Istraživanje i analitika, Inovacije. Polaznici koji budu želeli da postanu vlasnici sertifikata o uspešno završenom programu, učestvovaće u rešavanju studije slučaja.

Prijavljivanje za program

Ako ste zainteresovani za pohađanje ovog programa, dovoljno je da za početak popunite formular dostupan na sajtu. Organizator će nakon toga proveriti da li ispunjavate uslove za upis i obavestiti Vas o daljim koracima.

Ključni datumi

9. septembar

PRIJAVE SU OTVORENE

30. septembar

ZAVRŠEN RANI ROK ZA PRIJAVU

18. oktobar

PRIJAVE SU ZAVRŠENE

21. oktobar

POČETAK PROGRAMA

2. decembar

POSLEDNJI MODUL

10/11. decembar

REŠAVANJE STUDIJE SLUČAJA

Cene kotizacija

REDOVNA CENA KOTIZACIJE – 150 EUR + PDV

ČLANOVI IAA – 100 EUR + PDV
STUDENTI I IAA YP ČLANOVI – 60 EUR + PDV
OPEN DAY – 100 EUR + PDV

*Iznosi se naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti

Partneri projekta